pakket pallet versturen

Pakket verpakking advies van Collibox

Tijdens het transport van A naar B wordt uw zending meermaals verplaatst en daarom is een goede verpakking erg belangrijk. Een goede verpakking voorkomt vaak teleurstellingen. Stelt u eens voor wat er gebeurt wanneer een vrachtwagen hard moet remmen of moet uitwijken.

Read more
pakket pallet versturen

Goedkoop verzenden, hoe doe je dat?

Transport kosten bij iedere vervoerder zijn opgebouwd uit een aantal criteria. Hierbij moet u denken aan, Maatvoering, gewicht, afstand, verpakkingstype, snelheid en service level. Om op transport kosten te besparen raden wij u aan zo veel mogelijk aan de "standaard" te voldoen. Klik op "read more" en lees alles over hoe u makkelijk besparen kunt.

Read more
pakket pallet versturen transport

Pallet verpakking advies van Collibox

Stelt u eens voor wat er gebeurt wanneer een vrachtwagen hard moet remmen of een uitwijk manoeuvre moet maken. Een stevige, veilige verpakking is dan ook een belangrijke voorwaarde om ervoor te zorgen dat uw zending in goede conditie aankomt. Daarnaast is een goed ingepakte zending beter te vervoeren door de chauffeur, wat u weer terug ziet in een scherp tarief.

Read more
pakket pallet versturen

Laagste prijs met 1 druk op de knop!

Stop maar met vergelijken, dit doen wij automatisch voor u. Wanneer u inlogt op uw account en uw verzend gegevens invoert dan laten wij u direct zien wat de goedkoopste transport oplossing is voor uw pakket of pallet zending.

Read more