pakket pallet versturen

Pakket verpakking advies van Collibox

Tijdens het transport van A naar B wordt uw zending meermaals verplaatst en daarom is een goede verpakking erg belangrijk. Een goede verpakking voorkomt vaak teleurstellingen. Stelt u eens voor wat er gebeurt wanneer een vrachtwagen hard moet remmen of moet uitwijken.

Read more
pakket pallet versturen

Koerier diensten Nederland en Europa.

Door de vele koeriers diensten in Nederland is het soms lastig om een pakket of pallet snel transport tegen goede condities en een lage snel transport kosten te laten verzenden in Nederland, Europa en internationaal. Collibox.com bied u de mogelijkheid om online de verzend tarieven van meerdere nationale en regionale koerier diensten met elkaar te vergelijken en direct u zending te laten afhalen en berzorgen. Vergelijk de snel transport mogelijkheden van en naar Nederland Europa gemakkelijk en snel.

Read more
pakket pallet versturen transport

Pallet verpakking advies van Collibox

Stelt u eens voor wat er gebeurt wanneer een vrachtwagen hard moet remmen of een uitwijk manoeuvre moet maken. Een stevige, veilige verpakking is dan ook een belangrijke voorwaarde om ervoor te zorgen dat uw zending in goede conditie aankomt. Daarnaast is een goed ingepakte zending beter te vervoeren door de chauffeur, wat u weer terug ziet in een scherp tarief.

Read more
pakket pallet versturen

Pakket versturen per taxi via Collibox

Maak nu gebruik van sameday delivery oplossing per taxi Heeft u een pakket wat de zelfde dag nog geleverd moet worden dan kost dit over het algemeen behoorlijk veel geld. Dit moet volgens ons anders en beter kunnen en daarom is Collibox een proef begonnen met op de zelfde dag laten bezorgen van pakketten door Amsterdamse taxi chauffeurs. De proef is gestart in Amsterdam en omgeving en bij succes wordt de proef uitgebreid over heel Nederland.

Read more
pakket pallet versturen

Vervoerscondities en incoterms een moeilijk begrip maar erg belangrijk

Stel u hebt iets verkocht wat vervoerd moet worden en er is onduidelijkheid over wie het transport regelt en betaalt. Gebruik dan Incoterms: dit zijn standaard internationale afspraken over het transport van goederen. Deze overeen gekomen term kunt vermelden op het koopcontract of in de aanbieding. Zo voorkomt u onnodige discussies en onverwachte kosten.

Read more
pakket pallet versturen

Laagste prijs met 1 druk op de knop!

Stop maar met vergelijken, dit doen wij automatisch voor u. Wanneer u inlogt op uw account en uw verzend gegevens invoert dan laten wij u direct zien wat de goedkoopste transport oplossing is voor uw pakket of pallet zending.

Read more