Het verhaal acher Collibox, onze missie.

Het idee voor Collibox is ontstaan in de praktijk waarbij het ons als ondernemers en logistiek managers opviel dat goed transport organiseren, versturen van pakket en pallet en het traceren daarvan veel tijd geld en engergie kostte.

Door het grote aanbod van pakket en pallet transporteurs en het niet transparante karakter in de transportmarkt wisten wij als klant eigenlijk nooit of we wel of niet de juiste keuze hadden gemaakt voor een bepaalde transporteur. En wanneer de zendingen dan eindelijk afgehaald was dan kregen we te maken de administratieve rompslomp van transport documenten, naheffingen en facturen van alle verschillende transporteurs.

Ingegeven door verbazing, frustratie en ambitie besloten wij dat het logistiek inkoop proces moest veranderen. Het vergelijken, boeken, verzekeren en traceren van pakket en pallet transport moest in onze ogen sneller, beter en efficienter kunnen.

Via Collibox kunt u snel de gerenommeerde transporteurs met elkaar vergelijken, waarna u op eenvoudige wijze de juiste keuze kunt maken op basis van prijs, kwaliteit en leveringscondities. Daarnaast biedt Collibox u de mogelijkheid om via uw persoonlijk dashboard uw zendingen te traceren via Track and Trace en archiveren wij op overzichtelijk wijze al uw verzend documenten.

Zo beschikt u altijd over een scherp verzendtarief voor uw pakket - pallet transport en betaald u op de door u wenselijke manier op rekening, met Ideal, Sofort, Paypal, Mr. Cash of Sepa overboeking. Maakt u gerust een account aan en probeer onze dienst uit. Aanmelden is vrij van kosten en verplichtingen!

Het Collibox team

pakket pallet verzenden Collibox
R. Foppen
Algemeen
pakket pallet verzenden Collibox
Info volgt
Operations
pakket pallet verzenden Collibox
P. Maasse
Techniek

Press Kit

Heeft u interesse in onze press kit stuurt u ons dan gerust een e-mail

Please contact us if you need more materials.