TNT

TNT

Tijd gebonden zendingen en dag- gegarandeerde distributie of transport diensten. Logistiek expert in Europa maar ook internationaal transport. Koeriersdienst, Vrachtdiensten, Import -oplossingen Pakket, pallet maar ook lang materiaal zendingen kunt zonder problemen via het TNT netwerk verzenden

UPS

UPS

UPS richt zich met namen op de pakket diensten daarnaast richt het bedrijf zich ook steeds meer op aanverwante logistieke activiteiten. UPS heeft zijn eigen luchtvaartmaatschappij onder de naam UPS Airlines. Bij UPS Supply Chain Solutions kunnen verschillende logistieke processen uitbesteed worden.

DHL

DHL Parcel en DHL express

Nationaal en Internationaal Pakket en pallet distirbutie transport door landen zoals Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italie en overige landen zowel Europees als internationaal. Ook voor Luchtvracht, Zeevracht, Wegtransport en vervoer per spoor bent u bij DHL op het goede adres.

koeriers centrale amsterdam

KCA Koeriers Centrale Amsterdam

De regionale koerier voor de regio Amsterdam en Noordholland. Al jaar en dag een betrouwbare partner van Collibox voor het snelle koeriers werk. Heeft u vandaag nog een transport oplossing nodig voor uw pakket, pallet of koeriers zending vanuit de regio Noordholland dan heeft Koeriers Centrale Amsterdam altijd passend vervoer bij u in de buurt rijden. Snel, correct en tegen een scherptarief.

interport

Interport Trucking

Specialist in wegvervoer Spanje en Portugal. Interport heeft het materiaal dat nodig is om uw lading te vervoeren van en naar deze regio's en maakt standaard gebruik van temperatuur gecontroleerde boxtrailers. Huiftrailers kunnen wij op aanvraag verzorgen. Ook volgende mogelijkheden behoren tot het specialisme: Megatrailers, Rollerbed, Bitemperatuur, Double stack, Hangend vervoer

taxi

Pakket bezorging per Taxi

Nederland beschikt over een grote vloot van taxi's en chauffeurs. Tussen de ritten door staan die vaak te wachten op een volgende rit. Chauffeurs zijn niet blij met deze stilstand en zien net als Collibox die wachttijden (daluren) als verspilde capaciteit. Beide partijen hebben de handen in een geslagen en willen de verspilde tijd graag nuttig invullen door het uitvoeren van goederentransport en sameday delivery.

Dgo express

DGO express

Betrouwbaar transport bedrijf met goed persoonlijke bediening Fijnmazige distributie door geheel Nederland. Opererend van uit Noord Nederland en gespecialiseerd in: Tijdsleveringen, Koeriersdienst, Warehousing, Stukgoed zoals pakket en doos transport, Pallet vervoer, maar ook kleine pallets passen in het specialisme van deze transporteur

Schreurs expeditie

Schreurs Expeditie

Schreurs Transport Ex-Tra Expeditie Air Cargo - set - sinds 1902 partner voor transport - sinds 1985 transport, logistiek en distributie in alle landen van europa. Schreurs Ex-Tra richt zich voornamelijk op nationaal en internationaal wegtransport maar biedt ook andere logistieke diensten aan, zoals lucht- en zeevracht.

St. van den Brink

St. van den Brink

Transporteur opererend van uit het midden van het land. Kent de weg in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Groupage, deel partijen, pallet en zwaar materiaal zoals staal. Klantvriendelijk chauffeurs en korte communicatie lijnen. Eigen warehouse met heftrucks tot wel 16000kg.

St. van den Brink

Hamann Int. logistics

Hamann International bundelt de krachten van een betrouwbaar Europese netwerk met de flexibiliteit van een kleinschalig bedrijf. Dankzij de op maat gesneden- en kwalitatieve logistieke oplossingen zijn zij de geschikte partner voor zowel grote industriƫle verladers als kleine en middelgrote ondernemingen. Hamann speelt snel en efficiƫnt in op de specifieke wensen van onze klanten.