Maak het u zelf gemakkelijk en verzend met Collibox

Vergelijk en maak uw keuze op basis van:

Vergelijk prijs

pakket verzenden
(Vergelijk op basis van prijs, kwaliteit, snelheid of beschikbaarheid)

Met Collibox.com kun je snel en gemakkelijk je pallet of pakket tegen de laagste verzendkosten versturen. Vergelijken van de verschillende transporteurs is natuurlijk ook mogelijk maar niet noodzakelijk want ons systeem selecteerd al vast het aller laagste verzendkosten voor jou.

Het is natuurlijk niet gezegd dat het laagste verzendkosten dan ook aansluiten op jouw wensen, daarom laten we de keuze aan jou over. Mocht je een snellere optie beter passen of vind je de waardering van andere gebruikers belangrijker dan kies je net zo gemakkelijk een beter passende vervoerder.

  • Selecteer op beste prijs.
  • Selecteer op kwaliteit en rating.
  • Selecteer snelheid van afhalen en afleveren.
  • Selecteer op beschikbaarheid van de vervoerder.

Na dat jij de beste keuze gemaakt hebt rond je de transport boeking af en komt de door jouw gekozen vervoerder het pakket of pallet ophalen waarna je de zending gemakkelijk kunt traceren via Track en Trace. Zo maak je gemakkelijk de juiste keuze voor jouw transport en dat tegen goede condities en lage verzendkosten door gezamenlijke inkoop van transport.

Vergelijk kwaliteit

Vergelijk beschikbaarheid
(Screenshot source: Collibox account voor bedrijven. De getoonde prijzen zijn fictief)

Gebruik de ervaringen van andere gebruiker om de juiste keuze te maken.

Door te kijken naar het aantal sterretjes en votes van een vervoerder kunt u snel en makkelijk over de ervaringen van andere gebruikers beschikken. Hierdoor heeft u bij het maken van uw keuze naast inzage in prijs en snelheid nu ook inzage in de KWALITEIT van de diverse vervoerders.

Na dat de zending is afgeleverd ontvangt u altijd een berichtgeving per email hierover, aangevuld met drie vragen over hoe het bevallen is. Uw waardering over het transport delen wij met andere gebruikers waardoor de kwaliteit van de desbetreffende vervoerder inzichtelijk wordt voor iedereen

Vergelijk snelheid

Vergelijk beschikbaarheid
(Screenshot source: Coral - App & website startup kit)

Geen zending is gelijk, sommige moeten snel, andere langzaam en weer andere zijn groot of klein. Zo veel verschil er is in zendingen is er ook verschil in vervoerders.

Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

Laden/lossen Lage kosten Economisch Hoge kosten
Vandaag laden snel lossen
Vandaag laden overmorgen lossen
Morgen laden overmorgen lossen

Vergelijk beschikbaarheid

Vergelijk beschikbaarheid
(Screenshot source: Coral - App & website startup kit)

Geen zending is gelijk, sommige moeten snel, andere langzaam en weer andere zijn groot of misschien wel klein. Zo veel verschil er is in zendingen is er ook verschil in vervoerders en dat maakt kiezen niet gemakkelijk.

Collibox weet een select aantal gerenommeerde vervoerders slim te combineren waardoor er altijd wel een vervoerder uit de groep beschikbaar is welke uw specifieke zending kan vervoeren tegen de juiste condities.

Het specialisme van een vervoerder is soms moeilijk te zien:
Niet iedere pakket vervoerder kan ook internationaal transporteren en zijn pallet vervoerders ingericht om pallet te vervoeren en Tank vervoerders ingericht om vloeistoffen te vervoeren. Breng uw transport dus niet onder bij de verkeerde vervoerder want dit kan negatieve gevolgen hebben. Collibox brengt hiermee inzagen en transparentie in de ondoorzichtige wereld van de logistiek waardoor u altijd de juiste vervoerder kiest.

In 3 eenvoudige stappen organiseerd u uw transport GOED

1
Voer uw verzendgegevens in

Geef de maatvoering, het gewicht en laad- loslocatie van de zending aan

2
Vergelijk en kies de beste transporteur (s)

Vergelijk de verschillende transporteur op basis van prijs, kwaliteit, snelheid of beschikbaarheid.

3
Boek uw zending, laat deze ophalen en traceer

Maak uw keuze en ontvang label per e-mail waarna de door u gekozen transporteur de zending komt ophalen.